Ce se intelege prin design-ul responsive?

Un design responsive ajuta la afisarea corecta a site-ului pe orice tip de device, de orice dimensiuni. Astfel, un site web realizat cu un design responsive va arata bine atat pe monitoare de mari dimensiuni, cat si pe device-urile mobile de mici dimensiuni. Elementele de dinamica vor ramane active si functionale. In plus, imaginile vor fi afisate corect si la o rezolutie ideala device-ului.

De ce sa aleg un design responsive?

In ziua de azi, peste 50% din vizitele pe un site web sunt efectuate prin intermediul unui device mobil (telefon, tableta). Daca site-ul tau nu este afisat corect atunci ai posibilitatea de a pierde potentiali clienti. Un site web modern si foarte bine realizat trebuie sa arate estetic pe orice device indiferent de dimensiuni.

Un design responsive va ajuta la afisarea corecta a site-ului tau in mod corect si estetic pe device-urile mobile, cum ar fi telefoanele mobile sau tabletele.

Echipa  noastra de experti utilizeaza doar template-uri si teme fully responsive, astfel, asigurandu-ne ca fiecare element pe care il va contine site-ul este functional si arata bine pe device-urile mobile. In plus, la finalizarea fiecarui proiect, ne asiguram ca site-ul arata exact asa cum isi doreste lcientul, indiferent de monitorul sau device-ul pe care este deschis site-ul web.


Solutii inteligente de marketing online!

Ai nevoie de un site de prezentare pentru firma ta, de branding/rebranding sau de servicii de optimizare SEO? Expertii nostri iti stau la dispozitie!
Call Now Button