Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Cum alegi o agentie marketing ppc?

Gasirea agentiei potrivite pentru a-ti gestiona campaniile ppc se aseamana cu recrutarea interna – pe langa evaluarea istoricului si reputatiei agentiei va trebui sa pui o serie de intrebari care sa te ajute sa intelegi mai bine ceea ce face. Sa alegi o agentie marketing ppc poate fi o sarcina descurajanta. Exista atat de multe optiuni, cum stii care este cea potrivita pentru afacerea ta? In acest articol iti vom oferi cateva sfaturi despre cum sa alegi agentia PPC potrivita pentru afacerea ta. Citeste mai departe pentru a afla mai multe!

Ce este o agentie marketing ppc?

O agentie marketing ppc este o companie specializata in gestionarea campaniilor publicitare de tip pay per click (ppc). O agentie marketing ppc trebuie sa aiba experienta cu o varietate de platforme inclusiv Google AdWords, Bing Ads si Facebook Ads. De asemenea, va fi la curent cu cele mai recente tendinte si cu cele mai bune practici din domeniu.

Cand ar trebui sa apelezi la o agentie marketing ppc?

Daca ai in vedere apelarea la o agentie marketing ppc este important sa intelegi cand si de ce ar trebui sa folosesti una. De obicei, companiile apeleaza la campanii ppc atunci cand incep o noua campanie de publicitate online sau cand nu sunt multumite de rezultatele obtinute de la agentia actuala. Exista si alte motive pentru care poti apela la o agentie marketing ppc. Spre exemplu, daca nu ai timpul sau resursele necesare pentru a-ti gestiona propria campanie ppc, o agentie poate fi o optiune buna. De asemenea, daca nu esti sigur cum sa iti configurezi sau sa iti optimizezi campaniile pentru rezultate maxime, o agentie te poate ajuta si in acest sens.

Acum ca stii cand ai putea folosi o agentie marketing pcc sa vedem cum sa o alegi pe cea potrivita.

Cum alegi cea mai potrivita agentie marketing ppc?

Exista cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o agentie marketing ppc.

Cum alegi o agentie marketing ppc?Experienta. In primul si in primul rand trebuie sa te asiguri de faptul ca agentia are experienta in domeniul tau de activitate. Acest lucru este deosebit de important deoarece va sti ce cuvinte cheie si ce strategii functioneaza cel mai bine pentru afacerea ta. Verifica portofoliul agentiei respective pentru a vedea daca are experienta in afaceri similare cu a ta. Daca folosesti Google AdWords vei dori sa gasesti o agentie care a gestionat cu succes campanii AdWords in trecut. Acelasi lucru este valabil si pentru Facebook Ads si Bing Ads. Oricine isi doreste sa gaseasca o agentie care are experienta in platforma pe care o utilizeaza.

Daca agentia nu are experienta in domeniul tau de activitate acest lucru nu inseamna neaparat o bariera. Dar trebuie sa te asiguri de faptul ca este pregatita sa iti cunoasca afacerea si sa iti inteleaga obiectivele.

Dimensiunea agentiei. In al doilea rand, trebuie sa iei in considerare dimensiunea agentiei. Daca ai o afacere mai mica este posibil sa nu ai nevoie de aceleasi servicii ca si o companie mai mare. Alege o companie care sa iti ofere serviciile de care ai nevoie la un pret pe care ti-l poti permite.

De asemenea…

Locatia. In al treilea rand trebuie sa tii cont de locatia agentiei. Daca ai o afacere locala poate vrei sa alegi o agentie care se afla in orasul tau. Astfel, poti intalni in persoana angajatii agentiei respective si sa construiesti o relatie. Pe de alta parte, daca ai o afacere nationala sau internationala, este posibil ca locatia sa nu fie atat de importanta pentru tine.

Reputatia. Este important sa verifici reputatia agentiei de marketing. Citeste recenziile online si vezi ce spun alte persoane despre experienta lor. Alege o agentie marketing ppc cu reputatie buna pentru a te asigura ca vei obtine servicii de calitate. Poti, de asemenea, cere recomandari de la prieteni sau familie. Este posibil ca acestia sa cunoasca pe cineva care a colaborat cu o agentie buna.

Serviciile oferite. Trebuie sa te asiguri ca agentia ofera serviciile de care ai nevoie. Spre exemplu, daca esti in cautare de ajutor pentru publicitate pay per click, asigura-te ca agentia respectiva ofera astfel de servicii. Pune intrebari despre serviciile oferite, despre proces si despre rezultatele la care te poti astepta.

Pretul serviciilor oferite. Cat de mult esti dispus sa platesti pentru o campanie PPC? Asigura-te ca ai o cifra in minte inainte de a incepe o colaborare cu o agentie. Bugetul este un aspect deosebit de important atunci cand alegi o agentie marketing ppc. Trebuie sa gasesti o agentie care sa se plieze pe bugetul tau. Obtine oferte de la mai multe agentii si compara apoi preturile.

Cand iei in considerare pretul nu te uita doar la costul serviciilor. Trebuie sa tii cont si de rezultatele la care te poti astepta. O agentia mai scumpa poate merita daca iti ofera rezultate mai bune.

Acestea sunt doar cateva din lucrurile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o agentie marketing ppc. Experienta, dimensiunea, locatia, reputatia si serviciile oferite sunt factori importanti de luat in considerare. Alege o agentie care se potriveste afacerii tale pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Call Now Button